Share on: Follow on:

Til private

Har du lyst til at udbygge din karriere med nye udfordringer og nye kompetencer, eller har du svært ved at finde det rigtige job i Danmark, kan du overveje vores naboland Norge.


Norge ligger på den anden side af Skagerrak og er en oplagt mulighed. Der er en god vækst og en efterspørgsel på arbejdskraft inden for rigtige mange fagområder, hvilket giver gode jobmuligheder til både nyuddannede og til dem med erfaring.

Lønnen er på mange områder lidt højere, og skatten er lavere, men hvad med bolig- og leveomkostninger, dagpenge, social sikring, godkendelse af uddannelse, sproget osv.? Der er rigtige mange praktiske forhold at forholde sig til, inden kufferten pakkes. På www.jobsinorge.dk kan du læse meget mere om, hvad du bør være opmærksom på.

Norgesprojektet blev etableret tilbage i 2012 som et projekt imellem 3 Nordjyske kommuner; Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev. Baggrunden var en høj arbejdsløshed i kommunerne, og da der samtidig var en stor efterspørgsel i Norge efter arbejdskraft, var det oplagt at lave en indsats.

Måske har de også brug for dine kompetencer?

Kontakt; Stein-Erik Linna stein.erik.linna@hjoerring.dk

Har du spørgsmål, så kontakt:

Bjarne Brodersen

 

Bjarne Brodersen
bbr@ehnj.dk
Tlf.: +45 20 32 05 08

 

Helle Duus Jørgensen

 

Helle Duus Jørgensen
hdj@aalborg.dk
Tlf.: +45 25 20 15 66