Du er her: Home Arrangementer Arkiv

Share on: Follow on:

Arkiv over tidligere aktiviteter

Succes på tværs af Skagerrak

Kom til konference torsdag d. 20 november og hør mere om mulighederne for vækst på det norske marked.

Logistikseminar i Stavanger

Arbejder du inden for logistik og vil du vide mere om mulighederne for samarbejde mellem Nordjylland og Sydvestnorge? Så deltag i seminar torsdag 2. oktober 2014.

Informationsmøde om det norske marked og markedsbesøg i Oslo

Tag med til informationsmøde om Norge og om et forestående markedsbesøg til Oslo i november, hvor vi tager temperaturen på det norske marked og mødes med potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Er du interesseret i den norske offshore branche?

Tag med BusinessBroen Norge – NordDanmark og Eksportrådet til den største og mest besøgte årlige olie og gas messe, Offshore Technology Days 2014(OTD).

EuroExpo messer i Norge

BusinessBroen udstiller, sammen med interesserede virksomheder, i EuroExpo industrimesser. Messerne spreder sig fra d. 11 marts til d. 24 september. Læs flere deltaljer inde under arrangementet.

Vejen til Nordens vækstmarkeder

Vil du høre mere om dine forretningsmuligheder i Norden? Nu inviterer Globaliseringsprogrammet i samarbejde med de lokale erhvervskontorer til et spændende arrangement om markedsmulighederne i Norden.

Markedstur inden for bygge & anlæg til Kristiansand

Den 11. til 12. marts har du nu mulighed for at komme med BusinessBroen NORGE-DANMARK på markedstur til Kristiansand med fokus på byggeri & anlæg.

MARKEDSTUR TIL STAVANGER

Den 21. - 23. april har du mulighed for at komme med BusinessBroen NORGENORDDANMARK på en spændende markedstur til Stavanger.

STYRK DIT SALG TIL NORGE

Norge er i en rivende udvikling og potentialet for et samarbejde over Skagerrak er stort. Kom til seminar d. 6 maj med henblik på det norske marked

Bygg Reis Deg

Tag med BusinessBroen til Norges største byggemesse Bygg Reis den 13. – 14. oktober. Dagene indeholder også matchmaking med udvalgte entreprenører, strategiworkshop med fokus på eksport til Norge, netværksreception med mulighed for at invitere udvalgte kunder og meget mere.

Digitalkonference i Kristianssand

Invitation til nordjyske virksomheder om at deltage i Digitalkonference den 21. april i Kristiansand Tema: Deleøkonomi

Business mission til Tromsø

Deltag i ambassadens business mission til Tromsø den 6.-7. juni 2016 med fokus på markedspotentialet i Nordnorge. Turen giver dig mulighed for at møde beslutningstagere og potentielle kunder samt at få indsigt i områdets udvikling.

Har du spørgsmål, så kontakt:

Bjarne Brodersen

 

Bjarne Brodersen
bbr@ehnj.dk
Tlf.: +45 20 32 05 08

 

Helle Duus Jørgensen

 

Helle Duus Jørgensen
hdj@aalborg.dk
Tlf.: +45 25 20 15 66