Du er her: Home Delprojekter Nordjysk Erhvervsfremstød i Norge

Share on: Follow on:

Nordjysk Erhvervsfremstød i Norge

Delprojekter

Projektet har til formål at skabe samarbejdsrelationer mellem nordjyske og norske virksomheder særligt inden for den maritime og industrielle branche. Norge er i en rivende udvikling inden for en række brancher herunder offshore, det maritime og det industrielle område. Potentialet for flere ordrer og øget samarbejde med de nordjyske virksomheder er derfor stort.

Er du en nordjysk virksomhed med kompetencer og kapacitet til at gå efter det norske marked, har Nordjysk Erhvervsfremstød Norge som opgave at skabe kontakter og fremskaffe norske leads til nye underleverandøropgaver og samarbejder for nordjyske virksomheder, der kan og vil.

En fuldtidsansat konsulent i projektet tilbringer hovedparten af sin tid i Norge på besøg hos norske virksomheder og erhvervsfremmeaktører for at kortlægge de norske virksomheders efterspørgsel og behov for samarbejde med nordjyske virksomheder inden for særligt det maritime og industrielle område. Det kan være behovet for en dansk underleverandør, samarbejdspartner, agent eller lignende.

Partnere i projektet

Hjørring Erhvervscenter, Brønderslev Erhverv og Turisme, Center for Arbejdsmarked i Frederikshavn Kommune, Væksthus Nordjylland og Erhvervshus Nord. Projektet er støttet med 1,5 millioner kroner fra Vækstforum Nordjylland. Derudover er der lavet samarbejdsaftaler med Eksportrådet og Invest in Denmark.

Den Europæriske Fond for Regionaludviklingsfond, der alene udgør hele 50 % af projektets samlede støtte.

Kontakt

Ejvind Vinde
Telefon:  +45 24 29 43 91
Mail: ejvi@erhvervshusnord.dk

 

Har du spørgsmål, så kontakt:

Bjarne Brodersen

 

Bjarne Brodersen
bbr@ehnj.dk
Tlf.: +45 20 32 05 08

 

Helle Duus Jørgensen

 

Helle Duus Jørgensen
hdj@aalborg.dk
Tlf.: +45 25 20 15 66