Share on: Follow on:

Bliv afklaret om dine markedsmuligheder på det norske marked med rådgivning om specifikke brancher

BusinessBroen Erhverv har tilknyttet et konsulentkorps, der er bredt repræsenteret både branchemæssigt og geografisk i Norge. Din virksomhed har i samarbejde med BusinessBroen Erhverv mulighed for at vælge den eller de konsulenter der kan hjælpe med at udvikle din virksomhed i forhold til det norske marked.

Konsulenterne står klar til at hjælpe din virksomhed med mere specialiseret viden og markedsinformation omkring bestemte brancheområder, fx inden for:

  • Afklaring af markedspotentiale

  • Markedsinformation

  • Kontakt til nye kunder og samarbejdspartnere

  • Vinden til bearbejdning af et brancheområde

  • Viden til hvordan man agerer på det norske marked

  • Etableringsrådgivning

Tilbuddet er primært til små og mellemstore nordjyske virksomheder, der ønsker mere viden om specifikke brancheområder i Norge samt nye kompetencer og kontakter for at lette vejen mod eksport til og etablering i Norge.

Det er for hver deltagende virksomhed muligt at modtage op til 40 timers konsulentbistand, med 50% som egenfinansiering.

Ønsker du at drøfte din virksomheds muligheder i Norge eller om din virksomhed kan benytte sig af BusinessBroen Erhvervs tilbud, kan du kontakte BusinessBroens erhvervskonsulent Helle Duus Jørgensen, hdj@aalborg.dk, tlf. +45 25 20 15 66.

Har du spørgsmål, så kontakt:

Stein-Erik Linna

 

Stein-Erik Linna
stein.erik.
linna@hjoerring.dk
Tlf: + 45 41 22 60 12

 

Helle Duus Jørgensen

 

Helle Duus Jørgensen
hdj@aalborg.dk
Tlf.: +45 25 20 15 66

 

Bjarne Brodersen

 

Bjarne Brodersen
bbr@ehnj.dk
Tlf.: +45 20 32 05 08