Du er her: Home Nyheder

Share on: Follow on:

Nyheder

Her finder du alle de seneste nyheder om BusinessBroen Norge-Norddanmark

 

Skagerrak Business Summit 2018 satte rekord

På dette års Skagerrak Business Summit satte vi fokus på tre brancher på tværs af Skagerrak – det maritime, energi og IKT. Nordsøen Oceanarium samt 142 danske og norske erhvervsfolk dannede rammen for en flot kulisse. Det var en særdeles inspirerende og udbytterig dag med over 25 dygtige engagerede oplægsholdere, som alle delte sin specifikke branche- og ekspertviden med alle deltagerne.

Stemningsvideo fra Skagerrak Business Summit

Den dansk-norske konference Skagerrak Business Summit blev i 2017 afholdt i Kristiansand d. 23/11 med 140 deltagere. Konferencen var en spændende og udbytterig dag med interessante foredragsholdere og networking på tværs af Skagerrak.

Norge er stadig et stærkt marked

Trods olien: Det går faktisk godt i Norge. Selvom oliebranchen har det skidt, er der masser af muligheder for nordjyske virksomheder mod Norge.

Dansk og norsk samhandel via BusinessBroen

Kort geografisk afstand fra især Hirtshals Havn samt ligheder i sprog og kultur gør det oplagt at eksportere til og i det hele taget handle med Norge.

En bro kan gå begge veje…

De nordjyske værksteder tiltrækker masser af nordmænd, som kan spare tusindvis af kroner ved at få bilen fikset i Danmark. De sparede penge lægger nordmændene så i de nordjyske forretninger.

Markedsfokus på Norge

Dansk Industri følger de seneste tendenser på de store danske afsætningsmarkeder. Du får et overblik over den aktuelle udvikling på Norge og bliver hver måned opdateret med de seneste statistiske oplysninger.

Har du spørgsmål, så kontakt:

Bjarne Brodersen

 

Bjarne Brodersen
bbr@ehnj.dk
Tlf.: +45 20 32 05 08

 

Helle Duus Jørgensen

 

Helle Duus Jørgensen
hdj@aalborg.dk
Tlf.: +45 25 20 15 66