Du er her: Home Nyheder Nyhedsarkiv Klippefast tro på Norge

Share on: Follow on:

Klippefast tro på Norge

Betonelementproducenten Gandrup Element A/S lidt uden for Aalborg har ligesom de fleste andre været igennem nogle drøje år som følge af byggebranchens kraftige opbremsning. Et strategiskifte og et modigt spring ind på det norske marked har imidlertid givet ledelsen en fornyet tro på, at fremtiden tegner lidt lysere.

Grundet priskrig og og indskrænkede budgetter til byggeprojekter i Danmark blev især 2009 og 2010 drøje år for Gandrup Element, der som konsekvens lukkede fabrikken i Vamdrup. Men heldigvis har et kursskifte, hvor en dansk partner i Norge har taget kampen op om de norske kunder, betydet at flere kontrakter hentes hjem.

Med hjælp fra Væksthus Nordjyllands internationaliseringsprogram fik Gandrup element banet vejen til Norge:

- Vi har blandt andet fået hjælp til at afdække det norske marked og er blevet meget opmærksomme på at forstå deres forretningskultur. Vi ved, at det er de personlige relationer, der tæller – også meget mere end i Danmark – og det kan vi se resultaterne af efter de første ordrer. Det er ikke vores eneste vej ud af krisen, men det er et helt afgørende ekstra ben at stå på, forklare Peter Nielsen, salgsansvarlig i Gandrup Element.

Læs hele artiklen her

Har du spørgsmål, så kontakt:

Bjarne Brodersen

 

Bjarne Brodersen
bbr@ehnj.dk
Tlf.: +45 20 32 05 08

 

Helle Duus Jørgensen

 

Helle Duus Jørgensen
hdj@aalborg.dk
Tlf.: +45 25 20 15 66