Du er her: Home Nyheder Nyhedsarkiv Markedstur til Stavanger for nordjyske virksomheder 21. – 23. april 2015

Share on: Follow on:

Markedstur til Stavanger for nordjyske virksomheder 21. – 23. april 2015

Selvom der har været en opbremsning i investeringer på den norske sokkel i 2015 er investeringsniveauet stadig historisk højt og andre sektorer blomstrer under nedgangen. Derfor inviterer BusinessBroen Norge-Norddanmark nordjyske virksomheder på en markedstur i april til Stavanger, som er centrum for den norske olie & gas industri.

Få timers færgetur fra Nordjylland ligger Stavanger, som er centrum for den norske olie & industri, der rummer store forretningsmuligheder for nordjyske virksomheder i form af underleverancer og serviceopgaver. Selvom der har været en nedjustering af investeringerne inden for den norske olie & gas industri fra 214 milliarder NOK i 2014 til anslåede 189 milliarder NOK i 2015, er de stadig på et usædvanligt højt niveau historisk set.

Derfor inviterer projektet BusinessBroen NORGE-NORDDANMARK de nordjyske virksomheder på en markedstur til Stavanger den 21.-23. april. Bag BusinessBroen står en række offentlige, nordjyske aktører, som har et samarbejde omkring erhvervs-, beskæftigelses- og kompetenceudvikling med fokus på Norge og de nordjyske virksomheder.

På trods af nedjusteringen i 2015 er der stadig tale om store summer og masser af opgaver, som skal løses, hvor de nordjyske virksomheder kan hente ordrer. Det handler om renovering og vedligehold af borerigge og udstyr til eksisterende boringer. Der er samtidig en række andre industrier i Stavangerområdet, som nu blomstrer op, fordi der optages færre ressourcer i olie & gas industrien. Det gælder for eksempel udstyr til procesindustrien og almindelig produktion inden for agro og det maritime, siger Ejvind Vinde, der er konsulent i BusinessBroen NORGE-NORDDANMARK.

Markedsturen til Stavanger indeholder en række virksomheds- og organisationsbesøg i Stavanger, besøg på EURO EXPO messen i Sandnes, besøg på Oliemuseet og mulighed for networking med andre nordjyske og norske virksomheder. Prisen for deltagelse er 5.500 DKK, som inkluderer færge m kahyt, hotel og forplejning.

De nordjyske virksomheder kan læse mere om arrangementet på www.businessbroen.dk

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Ejvind Vinde, konsulent BusinessBroen Norge-Norddanmark, ejvi@erhvervshusnord.dk / 24 2943 91

Om BusinessBroen NORGE-NORDDANMARK
Et omfattende samarbejde omkring erhvervs-, beskæftigelses-, og kompetenceudvikling med fokus på Norge og det nordlige Danmark. Samarbejdet skal bidrage positivt til, at virksomheder og organisationer i begge lande oplever vækst, udvikler sig og formår at skabe synergieffekter på tværs af landegrænsen. Bag projektet står en række nordjyske erhvervs- og beskæftigelsesaktører samt kommuner.

 

 

Har du spørgsmål, så kontakt:

Bjarne Brodersen

 

Bjarne Brodersen
bbr@ehnj.dk
Tlf.: +45 20 32 05 08

 

Helle Duus Jørgensen

 

Helle Duus Jørgensen
hdj@aalborg.dk
Tlf.: +45 25 20 15 66