Share on: Follow on:

Kort geografisk afstand og ligheder i sprog og kultur gør Norge til en oplagt eksportmulighed. 

Men det kan være svært at få hul på det norske marked og arbejdsmarked, hvis du ikke allerede har norske referencer eller netværk.

BusinessBroen Norge-Norddanmark arbejder derfor målrettet på at styrke samarbejdet med en lang række norske aktører og organisationer til fordel for de nordjyske virksomheder og borgere. Vi øger hele tiden antallet af samarbejdspartnere og kan hjælpe både borgere og virksomheder med at få åbnet døre til relevante virksomheder og aktører.

Vores ambition er at understøtte opbygningen af en to-vejs erhvervs- og videns bro mellem Nordjylland og Norge med både et erhvervs-, kompetence- og beskæftigelses fokus.

Er du interesseret i at vide mere om BusinessBroens indsatser for at styrke dansk og norsk samarbejde, eller ønsker du at blive en af BusinessBroen Norge-Norddanmarks samarbejdspartnere, kan du tage kontakt til Helle Duus Jørgensen på hdj@aalborg.dk, tlf: +45 25 20 15 66, Lars Juhl Hansen fra Eksportrådet på ljh@vhnordjylland.dk, tlf: +45 53 54 56 96 eller Stein-Erik Linna, stein.erik.linna@hjoerring.dk, Tlf: + 45 41 22 60 12.

Har du spørgsmål, så kontakt:

Bjarne Brodersen

 

Bjarne Brodersen
bbr@ehnj.dk
Tlf.: +45 20 32 05 08

 

Helle Duus Jørgensen

 

Helle Duus Jørgensen
hdj@aalborg.dk
Tlf.: +45 25 20 15 66