Share on: Follow on:

Mission

BusinessBroen Norge-Norddanmarks mission er gennem en koordineret indsats at synliggøre og understøtte de muligheder for samhandel og samarbejde, der findes i relation til eksport, beskæftigelse, vækst og udvikling mellem Nordjylland og Norge.

Vision

BusinessBroen Norge-Norddanmark’s vision er at bidrage til øget samhandel og samarbejde mellem Danmark og Norge med det mål at skabe øget vækst, udvikling og arbejdspladser i Nordjylland. 

BusinessBroen Norge- Norddanmark ønsker med dette initiativ at skabe et rum for et styrket regionalt samarbejde om aktiviteter målrettet Norge, hvor aktørerne forener deres viden og kompetencer i en sammenhængende og koordineret indsats til gavn for de nordjyske virksomheder.

Aktørene i BusinessBroen Norge-Norddanmark arbejder for at kompetenceudvikle og styrke eksportpotentialet blandt især små- og mellemstore virksomheder, bidrage til kontaktskabelse og facilitere samarbejde mellem nordjyske og norske virksomheder, klynger og organisationer.

Vores ambition er at understøtte opbygningen af en to-vejs erhvers- og vidensbro mellem Nordjylland og Norge med både erhvers-, kompetence- og beskæftigelses fokus. 

Organisation

BusinessBroen Norge-Norddanmark er en bredt forankret paraplyorganisation i Nordjylland, der involverer samtlige kommuner og erhvervskontorer i Regionen samt Væksthus Nordjylland og Eksportrådet, som dækker over beskæftigelses- og erhvervsindsatser rettet mod Norge.

Indsatserne under paraplyorganisationen koordineres af BusinessBroen Norge-Norddanmarks arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra Væksthus Nordjylland, BusinessBroen Erhverv, Eksportrådet og Norgesprojekt Vendsyssel.

Har du spørgsmål, så kontakt:

Bjarne Brodersen

 

Bjarne Brodersen
bbr@ehnj.dk
Tlf.: +45 20 32 05 08

 

Helle Duus Jørgensen

 

Helle Duus Jørgensen
hdj@aalborg.dk
Tlf.: +45 25 20 15 66